COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het is bijna zo ver! Op 19 juni organiseert Fit met Eilish “Walk for Kids”, een sponsoorloop door Cuijk, waarbij geld wordt opgehaald voor Het Vergeten Kind.

 

Informatie sponsorloop

Het doel is om met deze sponsorloop zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Het vergeten Kind. Met dit geld kan de stichting impactvolle programma’s ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van de kwetsbare kinderen. Denk hierbij aan leuke kinderactiviteiten, waarbij de kinderen even al hun zorgen vergeten, maar ook aan programma’s die gericht zijn op het duurzaam en structureel verbeteren van het leven van de kinderen. Ga jij ons hierbij helpen? Koop dan nu hier onder jouw ticket en loop mee!

 

De sponsorloop zal bestaan uit drie verschillende routes door Cuijk van 10, 15 en 20 kilometer. Bij aanvang van de loop ontvang jij van de door jou gekozen afstand een route. Je kunt je inschrijven met maximaal 4 personen om zo de coronamaatregelen goed na te kunnen leven. Ook start er om de vijf minuten een nieuw groepje, zodat er geen groepsvorming zal ontstaan.  

 

Datum: 19-06-2021

Aanvang: 10:00

Start- Eindpunt: Molenstraat 83, Cuijk

Parkeergelegenheid: Station, Cuijk

 

Heb jij je ingeschreven? Dan krijg je naast een snack en wat drinken voor onderweg, een herstelshake bij de finish en een persoonlijke post voor jouw social mediakanaal. Hiermee kun je donaties vragen voor tijdens het lopen van jouw route.

 

Ga aan de wandel met familie en vrienden en steun stichting Het Vergeten Kind! 

 

Geen tijd om mee te lopen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om los van de sponsorloop een donatie achter te laten op onderstaande donatie button!

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. 

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. Ze zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven hen een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Ze zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

 

WAT DOET HET VERGETEN KIND?

Om hun missie te realiseren en kinderen nu, maar ook structureel te helpen, ontwikkelt Stichting Het Vergeten Kind impactvolle programma's die bijdragen aan het welzijn van kwetsbare kinderen. 

Ze organiseren kinderactiviteiten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Uit onderzoek blijkt dat het voor de ontwikkeling van kinderen uit moeilijke thuissituaties van noodzakelijk belang is om positieve ervaringen op te doen. Om even dagelijkse problemen en zorgen opzij te kunnen zetten en ‘gewoon’ even kind te zijn. Zodat ze toekomst weer positief tegemoet kunnen zien.

Naast hun kinderprogramma’s ontwikkelen ze ook programma’s en projecten die gericht zijn op het duurzaam en structureel verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen. Initiatieven die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor kinderen in onze doelgroep. Het liefst in hun eigen gezin. Verder jagen ze de overheid en jeugdzorgaanbieders aan om het belang van het kind centraal te stellen in het beleid en de uitvoering ervan. En ze laten met eigen initiatieven zien dat de jeugdzorg anders én beter kan.

 

LOOP MEE

Bestel hier onder jouw ticket

Loop je alleen mee en zou je graag aan iemand gekoppend willen worden om samen te lopen? Laat dit achter in het opmerkingen veld aan het einde van jouw bestelling!

Sponsored by: