COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

WELCOME TO MY JOURNEY!

 

2020 was mijn breekpunt.. Ik had overgewicht en zat niet lekker in mijn vel, het was tijd om voor mezelf te kiezen!

 

Nadat ik me heb laten gaan met te veel (ongezond) eten en drinken en daardoor veel gewicht ben aangekomen, is bij mij de knop omgegaan. Ik wou dit niet meer! Daardoor ben ik in aanraking gekomen met Herbalife. Ik was op het begin sceptisch maar nooit geschoten is altijd mis! Begonnen met het ontbijt merkte ik al snel dat ik resultaat zag. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant!

 

In 10 maanden tijd ben ik -25 kg afgeslankt, met behulp van de producten en voel ik me fitter dan ooit tevoren! Ik heb geen +12 uur slaap meer nodig, voel me lekker en ik zit goed in mijn vel! Dit vind ik zo belangrijk! Niet alleen mijn lichaam is veranderd, ook mentaal heb ik heel wat mee gemaakt!

 

Door kleine aanpassingen te maken aan mijn levensstijl heb ik een fantastisch resultaat neer gezet en ben nog steeds bezig met de beste versie van mezelf te worden! Ik heb me voorheen nooit echt gerealiseerd dat voeding zo veel voor je kan betekenen.

 

Door mijn eigen ervaring ben ik enthousiast geworden en wil ik anderen helpen met hun doel! Of je nu wilt aankomen, afslanken en/of fitter en gezonder door het leven wilt, jouw doel is haalbaar! Als je bereid bent om er voor te gaan, weet ik zeker dat het je gaat lukken! Ook sta je er niet alleen voor, ik ga je helpen!

 

Eilish van Hees

Fit Entrepreneur

"DO IT FOR YOU AND NOT FOR THEM"