COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Sabine

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Was niet blij als ik in de spiegel keek. Ik wilde eindelijk goed voor mezelf gaan zorgen, zorgen dat ik weer gelukkig werd en beter in mijn vel ging zitten.

 

Ik zag al eens een berichtje van Eilish voorbijkomen dat ze was afgevallen en gezonder aan het leven was. Super gaaf om dat te zien maar dacht altijd dat ik het zelf niet zou kunnen, omdat ik het al eens vaker geprobeerd had om af te vallen.

 

Toen vertelde een vriendin van mij dat ze met behulp van Eilish aan het afvallen was en liet ze mij haar resultaat zien. Super resultaat en super trots. Na even in strijd te hebben gezeten dacht ik, gun het jezelf en bewijs jezelf dat je het ook kan! Dus stuurde ik Eilish een berichtje of ze me wilde helpen met afvallen en gezonder leven. 

Mega zenuwachtig en bang voor de fitcheck, voor wat er uiteindelijk uit zou komen. Dit onder ogen zien vond ik best moeilijk, maar heeft me een super goede motivatie gegeven, omdat ik nu echt goed zag dat ik gezonder moest leven.

 

Met toch nog een beetje het idee in mijn achterhoofd dat ik het niet zou kunnen toch begonnen. Eilish had alle vertrouwen in mij dat ik het ook kon maar nu ik zelf nog. In de eerste week al 2 kilo eraf! Maar toch bleef ik denken dat ik verder niet veel meer zou afvallen, omdat ik dacht het niet te kunnen. Met steun van Eilish toch meer vertrouwen in mezelf gekregen dat ik het ook kon. Nu in totaal al 9 kilo kwijt, zelfverzekerder, gelukkiger en fitter. Hoezo had ik het idee dat ik het niet zou kunnen?

Eindelijk ben ik super trots op mezelf en ben ik dichter bij mijn doel die ik wil bereiken. Met behulp van Eilish heb ik dit gelukkig vol kunnen houden. Elke keer mega zenuwachtig voor de weging maar elke keer weer stampte ze er weer in dat ik het echt kan en dat ze echt in mij gelooft.

Uiteindelijk waren de wegingen elke keer super en kon ik er trots op zijn.

 

Echt mega blij met de hulp van Eilish die alle vertrouwen in mij bleef hebben en voor alle steun en fijne gesprekken. 

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Sabine een blijvend topresultaat neer!