COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Romy

Ik sportte altijd al best veel maar had geen idee wat ik moest doen qua voeding. Na het sporten nam ik normaal gesproken een eiwitshake, maar dat was het dan ook met de eiwitten. Ik sliep slecht, kon moeilijk mijn bed uit komen en had veel snack behoefte en energiedipjes gedurende de dag. Ook heb ik altijd veel last gehad van mijn darmen en slikte ik vezelzakjes.

 

Toen kwam ik weer in contact met Eilish en ging ik aan de slag met de juiste voeding, tips en kreeg ik er een geweldige coach en vriendin bij! Al na een paar dagen merkte ik dat ik beter sliep en veel meer energie had! Naast het perfecte ontbijt dat vol eiwitten, vitaminen en mineralen zit, neem ik nu ook veel eiwitrijke tussendoortjes en heb ik goed regelmaat gevonden in mijn eetpatroon. Door de aloe mango te drinken heb ik de vezelzakjes niet meer nodig en werken mijn darmen weer goed. Ik heb een 90 dagen challenge gedaan en ik kan nog steeds niet geloven hoe fit ik ben geworden door maar een paar kleine aanpassingen in mijn leven! Mijn vetpercentage werd nog lager en mijn spieren werden al snel extra goed zichtbaar en groeiden sterk.

 

Eilish is mijn grote inspiratie! Omdat ik zelf al zo snel zo’n positief verschil merkte, ben ik al snel begonnen om ook mensen te helpen naar een gezondere levensstijl!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Romy een blijvend topresultaat neer!