COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Merle

Merle wilde een nieuwe leefstijl creëren om beter in haar vel te zitten, zelfverzekerder te worden en om af te vallen. Corona tijd of niet, Merle ging maximaal met haarzelf aan de slag. Doordat Merle vanaf de start weinig moeite had met haar nieuwe levensstijl ging het werken aan haar doel haar zeer goed af. Haar resultaten delen we dan ook maar al te graag:

 

Start (4-9-2020): 80,40 kg met 31,8% vet, visceraal vet van 3,5 en een metabolische leeftijd van 34 jaar.

Stand (4-3-2021): 66,95 kg met 23,8% vet, visceraal vet van 1 en een metabolische leeftijd van 16 jaar.

Stand (4-6-2021): 63,25 kg met 19,9% vet, visceraal vet van 1 en een metabolische leeftijd van 12 jaar.

 

Kortom, Merle is in 9 maanden tijd maar liefst 17,15 kg afgevallen, 11,9% vet verloren en metabolisch 22 jaar ‘jonger’ geworden! 

 

Ze heeft een leefstijl ontwikkeld die goed bij haar past en die ze dus prima vol kan houden. Hierdoor zit ze beter in haar vel!

 

Wat Merle hier zelf over zegt:

Wie had dat verwacht, dat ik zo trots op mezelf zou zijn. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me onzeker over mijn lichaam. Op het moment dat ik het resultaat van Eilish zag dacht ik, dit wil ik ook. En toen ging de knop om, niet alleen dromen van zo’n mooi resultaat maar er met de volle 100% voor gaan. Het was niet altijd even makkelijk maar omdat ik mezelf fitter voelde, resultaat zag in de spiegel en dankzij Eilish positief naar mezelf leerde kijken bleef ik gemotiveerd. Ondanks dat ik nog niet ben waar ik wil zijn ben ik enorm blij met waar ik nu sta. Ik zit lekker in m’n vel, kan met trots in de spiegel kijken en voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren. Zonder de kennis en support van Eilish was het mij nooit gelukt dit resultaat te behalen.

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Merle een blijvend topresultaat neer!