COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Marriella

Eind februari 2020 kwam er een berichtje voorbij op mijn tijdlijn van Eilish van Hees. Zij was op zoek naar mensen die gezonder en fitter wilden worden. Ze zocht mensen die haar konden helpen met het oefenen van fitchecks.

Dat wekte gelijk mijn interesse. Ik vind het altijd leuk als ik mensen kan helpen, plus ik kon zelf ook wel wat hulp gebruiken. Dus nam ik contact op en maakte een afspraak voor de fitcheck.

 

Heel lang was ik echt prima tevreden met wat ik in de spiegel zag. Ik vond dat ik er goed uitzag. Niet te dun, niet te dik. Maar al een tijdje begon ik er steeds meer van te balen. Ik was al een tijd aan het sporten, hetzij af en aan, maar toch. De kilo’s op de weegschaal bleven redelijk gelijk. Ik mertke wel dat ik een beetje beu begon te worden dat vaak XL al niet meer echt paste. Mijn eetpatroon was niet om over naar huis te schrijven. Iets waar ik echt al jaren mee struggle. Ik ben namelijk echt een enorme zoetekauw. Ik kan echt prima overleven op een pak koekjes en een reep chocolade. Natuurlijk wist ik dat dat niet gezond is, maar zie maar eens van een suikerverslaving (want dat is het) af te komen.

 

Mijn eerste fitcheck, super spannend..met de billen bloot!

Hoppa, daar staat alles zwart op wit met foto en al. Best confronterend. Maar gelukkig was daar Eilish, zij had echt zo veel vertrouwen in mij. Zij geloofde echt dat ik mijn doel kon halen in 90 dagen.

Ik dacht..boeiend, ik probeer het gewoon! Dus samen een voedingsplan gemaakt. Voor mij betekende dat echt mijn hele eetpatroon omgooien. Starten met een shake als ontbijt, en verder gedurende de dag gezonde voeding. Dat was voor mij even zoeken, ik ben geen makkelijke eter. maar met alle tips van Eilish en een beetje zelf zoeken op google kwam ik toch tot een mooi eetpatroon.

Mijn doel, van 86 naar -80, had ik al voor het einde van de 90 dagen gehaald! En op de tussenfoto was mijn resultaat ook echt goed te zien. Dat had ik dus echt nooit gedacht!

Mijn doel heb ik inmiddels bijgesteld naar 76. En dat gaat lukken!

Dit moment wil ik ook graag even gebruiken om Eilish echt enorm te bedanken. Voor het vertrouwen dat je mij hebt gegeven, het geduld dat je met me hebt gehad. Voor al je lieve bemoedigende berichtjes. Dankzij jou voel ik me echt gezonder en fitter dan ooit!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Marriella een blijvend topresultaat neer!