COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Manon

In augustus heb ik mijn knop omgezet. Ik ga actie ondernemen, ik wil afvallen. Ik had naar mijn gevoel mijn hoogtepunt bereikt. Ik zat lichamelijk niet meer lekker in mijn vel. Vooral bij het voetbal merkte ik dit. Hier werd ik onzeker door en had vooral frustraties. Frustraties in het feit, dat ik steeds slechter begon te voetballen. Hier moest verandering in komen, gezien het feit, dat ik graag hoog voetbal en dit ook wil kunnen laten zien!

 

Vriendinnen van mij zaten al een tijdje bij Eilish en motiveerde mij om dit ook te doen. Vooral de resultaten van hen, heeft mij het besluit gegeven om het gewoon te doen! Als je het niet probeert, dan kom je nergens. Dus Eilish werd mijn coach.

De eerste keer bij Eilish. De eerste keer de fitcheck. Wat kan ik verwachten en wat staat mij nog te wachten? Wat ik voorheen dacht, is dat ik een soort dieet moest volgen. Ik zat meteen te denken aan stukken komkommer, paprika, alles wat maar gezond was. Aangezien ik een slechte eter ben en net zoals ieder ander lekkernijen graag eet, demotiveerde mij dit, maar dacht ik: ’Ik laat het over mij heen komen en kijk wel of dit werkt’. Ik kwam dus bij Eilish en ze legde uit dat dit helemaal niet het geval was. Ik moest alleen anders eten. Zo kreeg ik een plan en probeerde dit zo goed mogelijk op te volgen, met goede resultaten als gevolg. Die resultaten motiveren mij nog steeds, om door te blijven gaan waar ik mee bezig ben.

 

Het grootste wat ik in mijn eetpatroon heb veranderd, is minder snoepen, vooral chocola. Natuurlijk eet ik dit af en toe gewoon. Maar hé, van het leven genieten mag, anders maak je het alleen maar moeilijker voor je zelf. Het belangrijkste is, is dat je een balans vind in je eetpatroon. Je hoeft niet alleen maar disciplinair gezond te eten, je mag af en toe ook echt wel iets lekkers eten, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen. Dit is wat Eilish tegen mij zei. Wanneer ik alleen maar gezond mocht gaan eten of dit mijzelf had voorgenomen, dan had ik het niet lang kunnen volhouden.

 

Eilish heeft me super goed geholpen en gemotiveerd. Zonder Eilish, had ik dit resultaat voor nu, nog niet misschien gehaald. Eilish heeft me in mezelf laten geloven. Ik krijg van alle kanten te horen, dat ik veel meer straal dan voorheen. Ik ben het allemaal positiever gaan inzien en ga door, zodat ik uiteindelijk mijn einddoel behaal!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Manon een blijvend topresultaat neer!