COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Lisann

Wat was dit een avontuur zeg.. Vaak willen afvallen en vaak niet afgemaakt waar ik aan begonnen was. Door veel stress die ik om me heen had, liet ik vaak het avond eten staan, geen eetlust en geen zin om ook maar iets te gaan doen. Ook het ontbijt liet ik weg, want eten in de ochtend was niet zo mijn ding. Hiermee kon ik niet langer doorgaan, want eten is belangrijk.

In maart zag ik een bericht voorbij komen van Eilish en dacht; waarom ook niet? Hier ga ik me voor aanmelden.

 

Hier was ik dan, ik had een afspraak gemaakt en vanaf die dag was het al raak, dit ga ik afmaken! We zijn begonnen met een fitcheck. Na de bodyscan en foodanalyse zijn we gaan kijken wat ik graag wilde bereiken. We hebben gekeken wat ik wel en niet kan eten, want ondanks alles hou ik van snoepen, en véel. Hoe ga je dat doen.. Afvallen én snoepen.

Ik ben begonnen met de shake en de proteïnereepjes. Avonden goed gegeten zodat ik die zak chips toch laat liggen. En eerlijk, vaak heb ik er niet eens meer aan gedacht.. Want zo lekker was het toch ook niet.

De volgende afspraken hebben we gewogen en verder besproken hoe ik met mijn drukke schema toch die extra beweging kan krijgen. Iedere donderdag gaan we gezellig met een groep 1 uurtje sporten. Wat heerlijk is dit!

De knop is bij mij omgezet. Ik zie zelf verandering en wat word ik daar blij van. Het ontbijten gaat ook steeds beter, ik voel me weer helemaal energievol!

 

In mijn ogen heb ik mijn doel al bereikt.. Wie had dat 2 jaar geleden verwacht? Nou ik niet mensen.. Ik blijf hier mee doorgaan, want hier ben ik super blij mee!

Ik kan dit en het is ook nog is makkelijker dan verwacht. Waar een wil is, is een weg!

 

Ik ben super blij met de hulp van Eilish, echt een top meid! Bedankt voor de moeite en het vertrouwen in mij. Ik raad dit zeker aan voor andere mensen.

We gaan door vanaf waar we geëindigd zijn!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Lisann een blijvend topresultaat neer!