COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Lincy

Een aantal jaren geleden ben ik door mijn ziekte heel veel aangekomen, ik heb zoveel geprobeerd om me gewicht te verliezen maar vaak niet afgemaakt waar ik aan begonnen was. Elke keer verloor ik mijn motivatie door de stress die ik om me heen had. Ik had geen zin om te bewegen en het eten was allemaal veel te lekker. Ontbijten deed ik nooit want eten in de ochtend krijg ik niet weg.


Ik zag een bericht van Eilish voorbij komen en dacht, wow dat is echt een goede prestatie. Ik stuur haar een appje!
Na een kort gesprek op whatsapp heb ik een afspraak gemaakt voor een fitcheck en een bodyscan. We hebben meteen bekeken wat ik wilde bereiken. Ze heeft me een aantal tips gegeven hoe ik het beste kon beginnen. Het eten is niet slecht, maar je moet wel weten wat je eet!
Ik ben begonnen met het Perfecte Ontbijt, waar ik inmiddels helemaal aan verslaafd ben geraakt want die thee is zo lekker!!! Na een aantal afspraken ben ik ook de proteïnereepjes er bij gaan eten. Ik heb inmiddels helemaal niet het gevoel dat ik bezig ben met afvallen, omdat het juist zo gewoon is. Ik heb me leven een andere draai gegeven, en langzaam gaan toch de kilo’s eraf. 


Ik kan dit en het is ook nog is makkelijker dan verwacht. Waar een wil is, is een weg!


Ik ben zo blij met de hulp van EIlish, zij is echt de stok achter de deur die ik nodig heb.

Altijd in voor goede gesprekken en ze heeft zoveel geduld en vertrouwen!
Bedankt voor alles lieve meid, ga zo door!