COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Kim

Sinds eind september wordt Kim bij Fit met Eilish geholpen om weer gelukkig te worden in haar eigen lichaam, fitter te worden en af te slanken. Kim is ontzettend gemotiveerd om haar doel te behalen en ondanks haar beperkte eetpatroon heeft ze dit GEWELDIGE resultaat bereikt! 

 

Start (28-9-2020): 104,70 kg met 42,1% vet, visceraal vet van 9,5 en een metabolische leeftijd van 57 jaar.

Stand (29-6-2021): 85,55 kg met 34,8% vet, visceraal vet van 6 en een metabolische leeftijd van 50 jaar.

 

Kortom, Kim is in 9 maanden maar liefst 19,15 kg afgevallen, 7,3% vet verloren, metabolisch 7 jaar ‘jonger’ geworden en heeft haar visceraal vet verlaagd met 3,5!

 

Wat Kim hier zelf over zegt:

"Als je al heel lang van jezelf walgt, zoals ik deed, maar er geen ruimte in je hoofd is er wat mee te doen omdat je nog teveel in je rugzakje hebt zitten is dat best frustrerend.

Eind september '20 had ik genoeg ruimte gecreëerd in m'n hoofd en m'n leven om mezelf onder handen te kunnen nemen.

Op Facebook had ik gezien dat Eilish van Hees veel was afgevallen en omdat ik me op de één of andere manier veilig bij haar voelde heb ik haar een bericht gestuurd met de vraag hoe ze dat had gedaan.

Het antwoord was zo simpel én logisch..... het veranderen van je voedingspatroon!

Ik wilde zo graag met mezelf aan de slag dat ik een kennismakingsgesprek heb gepland om te horen wat het precies inhield. 

 

Om een lang verhaal kort te houden.... 

ik gebruik in de ochtend het ontbijt van Herbalife, want ik ontbeet niet en krijg ook niks naar binnen. Iets te drinken is voor mij wél te doen. 

Verder eet ik de normale dingen, brood, aardappelen, groenten, vlees, pasta, frietjes, een drankje in het weekend..... alleen, alles met mate én weloverwogen!

Samen met Eilish, die mij 2 a 3 wekelijks ondersteund tijdens een weeg/babbel-momentje, maar vooral op eigen kracht en doorzettingsvermogen heb ik dit weten te bereiken!! 

En wat ben ik daar fucking trots op!! 

Thanx Fit met Eilish voor je hulp, tips, motiverende lieve woorden én je luisterend oor!"