COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Hanne-Lotte

Begin april 2020 ging bij mij de knop om, ik wil afvallen. Ik was klaar met mijn lichaam. Niet tevreden zijn als je in de spiegel kijkt, niet de kleding aandurven die je eigenlijk aan wilt is echt heel erg vermoeiend.

Toevallig een paar dagen daarna ben ik benaderd door Eilish of ik mee wilde doen aan een fitcheck. In het begin twijfelde ik heel erg, want je kunt je dan nergens meer achter verbergen!

 

Toch heb ik de beslissing genomen om mee te doen met de fitcheck. Na de bodyscan en foodanalyse zijn we gaan bespreken wat ik wil bereiken en wat de mogelijkheden voor mij zijn. Ik ben begonnen met de shake’s en proteïne reepjes. Het ontbijt sloeg ik vaak over en ik wist eigenlijk niet wat nou een goed tussendoortje was. Samen met Eilish hebben we een goed eetpatroon gezocht en hoe ik het meeste resultaat kan halen maar ook kan blijven genieten.

 

Het begin was moelijk, vooral de avonden. S’avonds op de bank niks ongezonds eten was voor mij verschrikkelijk moeilijk. Maar de knop is langzaam helemaal omgegaan en het werd makkelijker en makkelijker. Elke 2 weken is er een weegmoment en het was eigenlijk elke week een super resultaat. Gewicht eraf, vetpercentage omlaag en ook werd ik steeds zelfverzekerder. Niet elke week kan een feestje zijn, maar er werd mij verteld: dat geeft helemaal niks! Accepteren en doorgaan. Ook heb ik geleerd dat je af en toe echt wel iets ongezonds mag eten. Hier moet je van genieten en je vooral niet schuldig gaan voelen!

 

Mijn doel heb ik nog lang niet bereikt, maar ik weet zeker dat het me gaat lukken! Ik ben Eilish super dankbaar voor haar hulp, steun en voor al het vertrouwen dat ze in mij heeft. Samen gaan we weer beginnen aan de volgende 90 dagen challenge!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Hanne-Lotte een blijvend topresultaat neer!