COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Dania

Dania kwam bij Fit met Eilish aan tafel met het doel om gewicht te verliezen en beter in haar vel te zitten. Zo is ze begonnen aan haar persoonlijke Fitplan en doet dit nog steeds zonder énige moeite! Dania is een doorzetter, een goalgetter en dit doet ze met een grote lach op haar gezicht. Haar resultaten spreken dan ook voor zich:

 

Start (4-2-2021): 73 kg met 35,7% vet, visceraal vet van 3,5, een metabolische leeftijd van 35 jaar en een totale omtrek van 358 cm waarvan 103 cm borst, 90 cm taille, 105 cm heupen en 61 cm been.

Stand (6-5-2021): 63,25 kg met 29,3% vet, visceraal vet van 1,5, een metabolische leeftijd van 24 jaar en een totale omtrek van 309,5 cm waarvan 94 cm borst, 76 cm taille, 92 cm heupen en 47,5 cm been.

 

Kortom, Dania is in 3 maanden tijd maar liefst 9,75 kg afgevallen, 6,4% vet verloren en metabolisch 11 jaar ‘jonger’ geworden! 

 

Ze is totaal 48,5 cm omtrek kwijt, heeft een gezonde leefstijl ontwikkeld en voelt zich op en top fit en gelukkig!

 

Wat Dania hier zelf over zegt:

 

Where to start.. Allereerst natuurlijk heel erg bedankt, voor mijn lieve top coach Eilish! Zonder haar had ik nu nog niet gestaan waar ik nu sta.

Na 3 maanden al 10 kilo kwijt, wie had dat gedacht? Ik niet! Van ieder weekend een paar pizza's, naar een gezonde levensstijl. Met de nadruk op levensstijl, want die is helemaal 180 graden omgekeerd.

Samen met Eilish een plan opgezet. Iedere 2 weken ga ik langs bij haar, ook appen of bellen we veel. Ze motiveert mij altijd en niet te vergeten de gezelligheid die we altijd hebben als ik langs kom!

Voor mij no way back naar die ongezonde levensstijl. Ik geniet van de gezonde snacks, de gezonde maaltijden en de blijheid die ik nu heb. Ik ben al ontzettend trots op wat ik heb neergezet!

Ik ben er nog niet, aankomende periode ga ik weer voor goud!

 

Ik ben trots op je Dania. Nu nog de laatste puntjes op de i, je kunt het!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Dania een blijvend topresultaat neer!