COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Het verhaal van Britt

Britt kwam bij Fit met Eilish aan tafel met het doel lekker in haar vel te komen zitten, zelfverzekerder en gelukkiger te worden en om gewicht te verliezen. Haar resultaat én haar verhaal liegen er dan ook niet om! 

 

Start (2-3-2021): 99,80 kg met 40,2% vet, visceraal vet van 6, spiermassa van 56,70 kg en een totale omtrek van 432 cm waarvan 107 cm borst, 101 cm taille, 118 cm heupen en 71 cm been.

Stand (16-6-2021): 93 kg met 35,7% vet, visceraal vet van 4,5, spiermassa van 56,80 kg en een totale omtrek van 398 cm waarvan 96 cm borst, 88 cm taille, 114 cm heupen en 67 cm been.

 

Kortom, Britt is in 3,5 maand tijd maar liefst 6,8 kg afgevallen, 4,5% vet verloren, heeft haar spiermassa behouden en is maar liefst 34 centimeter in totaal is verloren! 

 

Wat Britt hier zelf over zegt:

 

In maart heb ik mijn intakegesprek gehad bij Eilish. Ik wist vrijwel niks van gezonde voeding en afvallen ging altijd gepaard met het bekende jojo effect. Nu enkele maanden later ben ik nog zeker niet op mijn streefgewicht, maar ik heb van Eilish wel de juiste handvaten gekregen om het afvallen nu door te zetten.

Het belangrijkste wat Eilish mij geleerd heeft is het hebben van de juiste mindset, houden van jezelf en goed zorgen voor jezelf. Ik kan hier nogsteeds heel veel over leren en het gaat nog zeker niet perfect, maar waar ik het afvallen en de beste versie van mezelf worden voorheen altijd opgaf omdat het toch al verpest was, zet ik dankzij de professionele hulp van Eilish nu door en maak ik kleine stappen om mijn eindoel te bereiken.

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Britt een blijvend topresultaat neer!