COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Behaal je fitness doelen

Zoals iedereen die zich bezig houdt met fitness zal weten, zijn de voedingsgewoonten die je voor-, tijdens- en na je workout hebt, van invloed op je prestaties en lichaamssamenstelling. Als je het meeste wilt halen uit je trainingssessie, is het van belang dat je je lichaam efficiënt voedt. Zonder goede voeding, kan een workout het lichaam beroven van essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om te herstellen. Werk hard, train hard, en zie hoe je doelen werkelijkheid worden met het Herbalife Nutrition plan van 80% voeding, 20% workout.

 

 

DOEL: VERBETER JE CONTOUR EN FLEXIBILITEIT

Verschillende stretch en yoga posities zorgen voor verschillende reacties in het lichaam. Je kunt yoga gebruiken om het lichaam meer spiertoning te geven en om kracht op te bouwen. Ook kun je het gebruiken om te relaxen of stress te verminderen, of voor meer flexibiliteit. Om hier maximaal voordeel uit te halen, is het belangrijk om te voorkomen dat je uitgedroogd raakt. Daarom is het een goed idee om Herbalife24 Hydrate bij de hand te hebben, zodat je je vochtpeil optimaal houdt en je lichaam voorziet van mineralen en vitaminen B en C. Hydratatie is nog belangrijker wanneer je in een warme omgeving traint.

 

DOEL: SPIERMASSA OPBOUWEN EN TONING VAN DE SPIEREN VERBETEREN

Als toename van spiermassa je doel is, ligt de nadruk op krachttraining. Als gewichtheffen nieuw voor je is, gebruik dan eerst een comfortabel gewicht waardoor je optimaal aan je techniek kunt werken en ook 12-15 herhalingen kunt doen. Indien je geen gewichten hebt, kunnen de meeste oefeningen ook met het lichaamsgewicht uitgevoerd worden. Begin je graag met een pre workout? Neem de Herbalife LiftOff een half uur voor jouw training. De combinatie van natuurlijke caffeïne en vitamine-B en vitamine-C geven jouw lichaam die energie-boost die hij nodig heeft. Daarnaast is proteïne belangrijk omdat het bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa. Het advies is om te herstellen met Herbalife24 Rebuild Strength, aangezien het 25g proteïnen per portie bevat.

 

CARDIO & GEWICHTEN PROGRAMMA:

Start met 20-30 minuten cardio. Interval training helpt calorieën maximaal te verbranden. Werk met maximale intensiteit voor 60 seconden en ga dan een stapje terug naar 30 seconden: herhaal dit 5 keer. Draai het daarna om: 60 seconden gemiddelde intensiteit en 30 seconden actief. Voer daarna een gewichten circuit uit, met gewichten of je eigen lichaamsgewicht (zie vorige sectie).Voer elke oefening 45 seconden uit, rust 15 seconden, ga dan naar de volgende oefening; herhaal dat 15-20 minuten. Eindig met 10 minuten stretches en buikspieroefeningen zoals planken of crunches. Herbalife24 producten zijn vooral handig wanneer je het uiterste van je lichaam vraagt, omdat je lichaam moet herstellen. Probeer Herbalife24 Restore: een unieke nachtelijke formule met vitamine E om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress, en vitamine C, wat een normale functie van het immuunsysteem ondersteunt gedurende en na intense fysieke inspanning.

 

DOEL: AAN EEN DUURSPORT WEDSTRIJD MEEDOEN

Heb je je dit jaar ingeschreven voor een 5km run, of een halve of hele marathon of misschien een obstacle run of fietswedstrijd? Duursporten vereisen toewijding en discipline om te blijven trainen om je juiste tijd of afstand te behalen. Je moet ervoor zorgen dat je je lichaam op de juiste manier voedt voor een langere tijdsperiode (e.g. meer dan 90 minuten). Herbalife24 Prolong is hier het ideale product voor, omdat het speciaal ontwikkeld is voor gebruik gedurende lange intense beweging. Wat je ook voor evenement hebt, voeding is van het hoogste belang. Start je dag met vitaminen, proteïnen en koolhydraten, zoals Formula 1 Sport. Gedurende de race, is een product zoals CR7 Drive (met water) ideaal om je optimaal gehydrateerd te houden en je uithoudingsvermogen op peil te houden. Zodra je eenmaal over de finish bent, is Rebuild Endurance een goede keuze voor je herstel, vanwege de hoeveelheid proteïnen en koolhydraten. Geniet tot slot van je welverdiende rust.

 

Hiernaast voedt Herbalife Nutrition kampioenen over de hele wereld met de sportvoedingslijn Herbalife24. Het bedrijf is trotse voedingspartner van meer dan 250 sporters en teams van wereldklasse.


«   »