COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

WORK IT

“Je bent het gezeik zat, dat komt van de zijkant. Maar jij hebt zelf toch je handen aan het stuur. En kijk is naar mij dan, ik doe wat jij kan.” Een tekst van Snelle, die ik voorbij hoorde komen op de radio.

Nadat ik 2 keer gestopt ben met mijn opleiding, besloot ik een niveau 2 diploma te behalen in 2 maanden, om niet meer naar school te hoeven. Ik had geen zin om de hele dag met mijn neus in de boeken te zitten en was niet veel aanwezig op school. Dat was niet omdat het me niet boeide, maar ik zat niet lekker in mijn vel en vond het gewoon écht niet leuk. Ik kan me nog goed herinneren wat me in die tijd steeds verteld werd. Hoe dom het was om mijn opleiding niet gewoon af te maken en hoe ik hier later spijt van zou krijgen. Nou, ik heb geen seconde spijt gehad. Ik bleef altijd de gedachte houden dat als ik doe wat ik leuk vind, dat ik er dan wel kom, op mijn eigen manier.

Nu, een paar jaar later staan we hier. Midden in de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf en mij als persoon. Ik wil jullie met het delen van mijn reis inspireren om plezier te ervaren in gezond leven, lekker in je vel te zitten en werken aan de beste versie van jezelf! Ook wil ik jullie laten zien dat wat ik kan, ook voor jullie mogelijk is! Ik weet dat jij dit leest, ik weet dat jij diegene bent die dit moet lezen. Je kan jezelf alles leren, je kan groeien en het enige wat je nodig hebt is een sterk verlangen en doorzettingsvermogen. Het is mij zeker niet aan komen waaien, maar ik doe er wel alles aan om het te laten slagen!

Durf groot te dromen en laat niemand je tegen houden!

 


«   »