COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

2020

10 maanden geleden stond ik aan het begin van een nieuw leven. Kiezen voor mezelf en van mezelf gaan houden, dat is de basis van gelukkig zijn!Ik heb nooit durven dromen van zo’n kans als deze, maar ik ben zo dankbaar dat ik die gekregen heb en heb deze met beide handen aangegrepen!

Mijn reis is zeker niet zonder slag of stoot gegaan!Ik heb mensen laten gaan die mij energie kostten en kreeg er mensen voor terug die mij energie geven. Ik ben mijzelf heel hard tegen gekomen en heb moeten strijden om daar doorheen te komen.Ik heb in strijd gestaan met mijn hoofd om naar mijn hart te gaan luisteren.Ik heb mijn depressie overwonnen en kan steeds beter omgaan met mijn emoties.Ik ben sterk, ik ben meer dan genoeg en ik hou van mezelf!

Er is geen énkel moment geweest waarbij ik dacht aan opgeven! Lichamelijke verandering is één, maar zodra je geestelijk veranderd, veranderd alles!

Deze 10 maanden zijn een fractie van de 22 jaar dat ik op deze aarde rondloop.. In die vooraf gaande jaren was de hoofdvraag in mijn leven; waarom ben ik ter wereld gebracht? Ik wou hier helemaal niet zijn! En nu? Nu ben ik blij dat ik ondanks alles nooit heb opgegeven!

Het leven is mooi, je moet het alleen zien.

 


«   »