COACHING - WORKOUTS - VOEDING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - TRAJECTEN

Nieuw jaar

Ik heb veel geleerd dit jaar. Ik heb geleerd dat dingen niet altijd volgens plan gaan of zoals je denkt dat het zou moeten. Ook heb ik geleerd dat als er iets fout gaat, dat niet altijd gemaakt kan worden of zal zijn zoals het ooit was. Ik heb geleerd dat sommige gebroken dingen, gebroken blijven en dat je door slechte tijden komt door te kijken naar betere tijden, zolang je mensen hebt die van je houden en jij van jezelf houd.

 

Denk aan waar jij stond afgelopen jaar. Denk aan de dingen waar je je zo’n zorgen om kon maken, die nu je gedachte en tijd niet meer in beslag nemen; die relatie die niet gezond was, de stress van hoe dit jaar uit zou pakken en de dingen waarvan je nooit had gedacht ze te behalen, uiteindelijk wel hebt behaald. Al die dingen zijn het waard om dankbaar voor te zijn, het zijn mooie herinneringen, dat na alles wat er gebeurd is, je oké zult zijn.

 

Ik gebruik sinds mijn 16e antidepressiva. Veel dagen in mijn leven waarvan het de laatste had kunnen zijn. Van psychologen en psychiaters naar praatgroepen en vertrouwen personen, waarvan niemand heeft kunnen bereiken wat ik nu zelf heb kunnen bereiken met behulp van de mensen die ik dit jaar heb leren kennen.

Mijn grote lichtpunt in dit veelbewogen jaar is dan ook dat ik volledig zonder medicijnen het nieuwe jaar in ga!


«   »